in

Кирил Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната. Имаме идеи

768x432 29

Имах много положителни разговори с президента. Моята гледна точка, когато вземаме решението с Асен Василев, е как можем да продължим промяната по най -ефективния начин.

Със сигурност ще бъдем част от промяната, имаме енергия за това. Вярвам, че България може да се промени много бързо, стига да се предприемат правилните стъпки. Имаме идеи. Това заяви министърът на икономиката Кирил Пектов в Благоевград.

„Докато изпълнявам длъжността министър, няма да говоря за политическо бъдеще. Дори в последните дни искаме да изпълним реални задачи. Обещавам, че с удоволствие ще ви разкажа моите планове“, повтори той отново. „Да бъдеш част от промяната има много форми. Стига човек да иска и да го прави“, добави Петков.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

eto ia dashteriata na boiko rashkov unikalno foto v galeriiata 1

Бойко Рашков: Гешев го пазят от три места, от какво се страхува?

8210e53db ministerski

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници