in

Кирил Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната. Имаме идеи

Имах много положителни разговори с президента. Моята гледна точка, когато вземаме решението с Асен Василев, е как можем да продължим промяната по най -ефективния начин.

Със сигурност ще бъдем част от промяната, имаме енергия за това. Вярвам, че България може да се промени много бързо, стига да се предприемат правилните стъпки. Имаме идеи. Това заяви министърът на икономиката Кирил Пектов в Благоевград.

“Докато изпълнявам длъжността министър, няма да говоря за политическо бъдеще. Дори в последните дни искаме да изпълним реални задачи. Обещавам, че с удоволствие ще ви разкажа моите планове”, повтори той отново. “Да бъдеш част от промяната има много форми. Стига човек да иска и да го прави”, добави Петков.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

eto ia dashteriata na boiko rashkov unikalno foto v galeriiata 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Рашков: Гешев го пазят от три места, от какво се страхува?

Бойко Рашков: Гешев го пазят от три места, от какво се страхува?

8210e53db ministerski - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници