Home » България » Кметът на София: Това, за което се боря, е да има прозрачно управление и да не се пилеят ресурсите на този град

Кметът на София: Това, за което се боря, е да има прозрачно управление и да не се пилеят ресурсите на този град

Сподели новината

Не сме имали един ден спокоен, от както сме в управление. Това коментира кметът на София Васил Терзиев в ефира на БНТ.

Никой от нас не се изживява като опозиция. Въпреки трудностите ще намерим решение, каза той, цитиран от novini.bg.

Поне имаме Общински съвет, който работи, но пак се изостриха отношенията между различните партии, видя се колко различни са визиите ни за управлението на този град, коментира той.

Тези четири години няма да бъдат никак леки, каза още Терзиев.
От всичките важни комисии, тези които имат 23-ма представители в общинския съвет, нямат нито една. Говорим как ще променим управленския модел на столицата (визира БСП-бел.ред.) , в същото време подкрепят представителите на ГЕРБ. Ние сме търсили справедлив начин, по който всички да бъдат ангажирани. Нашият топ приоритет трябва да бъдат гражданите на града, каза кметът на София.

Аз от принципите си няма да отстъпя. Това, за което се боря, е да има прозрачно управление и да не се пилеят ресурсите на този град. Много разчитам на нашия подход на прозрачност„, каза Терзиев.

Разликата извън управление и в управление е доста голяма. Не сме имали дълбоки проблеми.“, каза той по повод напускането на Любо Георгиев. С архитект Любо Георгиев продължаваме да сме в добри отношения“, увери Терзиев.

Осигурени са 37 млн. лв. за увеличение на заплатите в градския транспорт, каза още кметът на столицата. Почти на всяка среща с граждани темата беше състоянието на Централните Софийски гробища. За гробищата работим активно с новия екип. Има десетки уволнени, каза той по повод гробищната мафия. Използвайте мейла за всякакви опити и злоупотреби за такива, апелира Терзиев към гражданите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар