Home » България » Когато кокалът се изплъзва от устата на един диктатор, той заревава: „Пипат машините!“

Когато кокалът се изплъзва от устата на един диктатор, той заревава: „Пипат машините!“

Сподели новината

Когато един диктатор усеща как юздите се изплъзват измежду ръцете му, кокалът пада от устата му и вече нищо не зависи от него, тогава надава страховит вой. Ето например вижте какво става с „нашия“ бивш министър-председател Бойко Борисов. Сега, когато няма контрол върху изборите и усеща, че губи надмощието си, зарева.

„Пипат машините! На 3 или на 5 гласа ще прехвърлят един на Слави Трифонов, за това трябва да гласуваме много, нашите да са повече“, агитира лидерът на ГЕРБ в Дулово.

Той неколкократно заяви, че в момента машините се пипали и подчерта, че са подали жалба в съда, защото индиректно било казано от, че изборите ще бъдат манипулирани.

„Те в момента пипат машините. Какво им пречи в края на деня да преброят квитанцията от машината, но отричат, защото ще ги хванем, че са излъгали“, жалва се Борисов.

Той се възмути от това, че СИК ще може да помага с гласуването на машината от 2 метра разстояние, като подчерта, че в малките секции ще може да се манипулира вота.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената