Home » България » Коментар: Герб е най-мутренското управление на България за всички времена.

Коментар: Герб е най-мутренското управление на България за всички времена.

Герб е най-мутренското управление на България за всички времена. Заради тяхното антибългарско управление ще останем без руски туристи. Заради тяхното крадливо управление, ще пропуснем толкова руски газови и други проекти.

Заради тяхното ГРОБАРСКО управление, загубихме милиарди и не построихме нищо, и то с вече закупените материали за ядрената ни енергетика. Заради тяхното антисоциално управление, половин България избяга в чужбина.

Заради тяхното етническо управление, вече се раждат само мургави в България. Заради тяхното чуждопоклоническо управление, ни подмениха историята. Вместо да са приятели с всички и от всички да имаме облаги, те се осират на всякъде. Престъпници, мястото Ви е в затвора!!

Това коментиеа в фейсбук български гражданин.

От: С.Б.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената