Home » България » Костадинов: България от години не изхранва населението си

Костадинов: България от години не изхранва населението си

„В основата на независимата политика на всяка държава стои т.нар. хранителен суверенитет – възможността на страната да се изхранва сама. България, за съжаление, от години вече не изхранва населението си, но не защото не може, а защото чрез съзнателно провеждани политики земеделието ни беше съсипано, за да се превърнем от един от най-големите износители на храни в света във вносител“.

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Възстановяването на българския хранителен суверенитет ще е най-първото нещо, което Възраждане ще предприеме, когато започне да управлява. Просто нямаме друг избор – храната на трапезата ни трябва да бъде българска!“, допълва Костадинов.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената