in

Костадинов: Очакват ме поредните дни на сблъсък с престъпната прокуратура

Очакват ме поредните дни на сблъсък с престъпната прокуратура. На 27 септември 2021 г. от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. “Ген Скобелев” 23, ще се състои делото по обвинението, повдигнато ми от прокуратурата заради мои изказвания срещу “антиепидемичните” мерки от март 2020 г.

Припомням, че само четири дни след 11 септември, когато Възраждане проведе протест срещу ограничителните мерки, бях привлечен като обвиняем.

Във вторник пък ме викат на разпит във варненската полиция отново по преписка на прокуратурата заради това, че съм влязъл без маска в офис на енергото в града.

Всяка подобна репресия само допълнително ме мотивира в борбата и целите, които съм си поставил, защото ми показва, че съм на прав път. А скоро ние българите ще се погрижим всички престъпни прокурори, следователи и полицаи, обслужващи колониалния режим и работещи против държавните интереси на България, да понесат своята отговорност пред закона за престъпленията си.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

received 410832850619924

Соня Халева: Ако имах шест ръце, и с шестте щях да ви подкрепя

f2d6e5743f5efc78362bb218b36147ce 8729677626689160954 big

Петър Илиев: Категорично не приемам становището на Етичната комисия, за което научих от медиите