in

Костадин Костадинов: Искаме незабавен арест на Иван Гешев

20210531 115001

Повод за думите му е съдебното дело срещу „Възраждане“, което приключи днес

„Делото приключи и чакаме решение. Ще използваме възможността, че сме в Съдебната парата да кажа, че тук се превърнало в сборище на организираната престъпност. Престъпници не се боят от престъпници. Незабавен арест за Иван Гешев. В противен случай страната ще бъде в плен на организираната престъпност.“ Това каза лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, след като той присъства на делото във ВКС във връзка с искането за заличаване на политическата формация пред  FROG NEWS.

Той допълни още: „Лицемерно и подло е, че вчера няколко евродепутати на ГЕРБ и СДС излязоха с писмо, в което казват, че демокрацията е била в опасност. Шефът на ДАНС трябваше да гние в ареста до края на живота си. Как е възможно да се твърди ,че демокрацията е в опасност с прокремълски клишета?!

Държавата ни е отвлечена и крадецът вика“ Дръжте крадеца“. Гешев поиска отстраняване на „Възраждане“ , като това беше политическа поръчка. Той, както знаете, не взима сам решенията. Нас не ни е страх. Затова те искат заличаване на „Възраждане“.

ДАНС ни разследваше в продължение на 2 години. Може и да продължава. И тях вече ги е страх. Зад нас деликатно сега присъстват полицаи, но преди бяха по 50 – 60 човека. Ние искаме сами да решаваме съдбата си. Нашата държава е една американска колония в този случай“, каза той, напомняйки за злополучната акция на американски военни в цех за олио.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

валерия велева

Валерия Велева: Застава ли Радев зад думите на Рашков?

Hristo Mutafchiev 3 1200x718 1 702x420 1

Христо Мутафчиев: Не водя битка с Минеков, но няма да позволим закриване на институции