Home » България » КРАЙ !!! СВЪРШИ С БОЙКОВИЗМА!

КРАЙ !!! СВЪРШИ С БОЙКОВИЗМА!

Сподели новината

Точно на Гьорговден-Понедоносец
Президента прави подарък на българската нация като, победи Бойко и назначава служебен кабинет!
Насрочва нови парламентарни избори на 11 юли!
Празнувайте българи!!!


Въпреки че Бойко се опитва да дестабилизира държава за да може да се изплъзне от ударите на закона.Днес имаше протест от една шепа хора срещу Президента . Но имаше и контра протест в защита на Президента Радев които,вече продължава над 300 дни.


Най интересното,е че тези няколко десетки души които,протестираха в защита на ГЕРБ отидоха пред НС и полицията отцепи движение.
Желая да припомня че когато,ние сме протестирали там и сме били няколко хиляди души полицията не е отцепвала движението,чак когато,всичко се напълни там с хора и вече няма как да се държат хората тогава полицията се оттегляше назад и движението,само се спираше.
Бойко не ти се сбъдна мечтата Президента да не направи служебен кабинет.


Така и няма да ти се сбъдне мечтата да направиш циркове в държавата с измислени протести.
Защото само след няколко,дни вече няколко от бухалките ти няма да са под твое командване и да биете и потискате хората.Сега ще трябва първо да отговорите за престъпленията Ви.

Затова отново се обръщам към Президента Румен Радев.Едно от най наложителните неща е да се сменят Шефовете на областните и районите Полицейски управления.
Шефовете на службите.
И Най-вече тези които, отговарят за сигурността в Интернет !
Защото те изтриват и блокират всички постове срещу мафията!
Успех г-н Президент ние сме с теб!

Автор: Стоян Димитров

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената