Home » България » Краси Радков към Ники Кънчев в „Стани богат“: Добре дошъл вкъщи!

Краси Радков към Ники Кънчев в „Стани богат“: Добре дошъл вкъщи!

Сподели новината

Алекс Раева и Краси Радков посрещнаха новия стар водещ на шоуто „Стани богат“ Ники Кънчев с думите:  „добре си дошъл вкъщи“ и допълниха:

„Много се радваме да те видим, ти си емблемата на това предаване и се радваме, че сме първите ти гости“, приветстваха Кънчев първенците в благотворителното издание на предаването.

Реклама

Инициативата „Топъл обяд“ цели да събере средства за храна на много ученици в стотици градове и села в България. Зрителите можеха да помогнат на тези деца със смс на 1255, срещу 1 лв. 

„През настоящата учебна година инициативата храни 1775 деца“, споделиха от БЧК.

„Развълнувах се, защото може ли през 2024 година да има деца в тази страна, която нашите родители баби и дядовци сме създавали, може ли да има гладни деца“, почти през сълзи заяви Ники Кънчев. 

Краси и Алекс съсредоточено започнаха играта си на въпрос за 2 000 лв – „Без какво не може да се приготви канадското по произход ястие путин?“. Двамата използваха първия жокер 50 на 50. На кантар уцелиха верния отговор „картофи“ и заключиха сумата от 3 000 лв. 

При следващ въпрос, на който не знаеха отговора, те решиха да надскочат егото си и вместо да рискуват дариха 5 000 лв. на децата.

Звездите от „Съни бийч“ Евелин Костова и Бойко Кръстанов бяха следващите, които седнаха в стола на богатството. Подобно на предшествениците си и те допринесоха за каузата с 5 бона. 

Рекорд за най-голяма спечелена сума тази вечер удържаха водещите на започващото следващата седмица риалити „Ергенът“ – Теа Минкова и Наум Шопов.

Реклама

На въпроса „От къде произлиза думата стил“, Наум рискува и по пътя на логиката избра „средство за писане“, което се оказа верен отговор, а Теа от вълнение разцелува любимия си в ефир и каза, че отново се е влюбила в него. Със знания и известна доза късмет една от любимите български двойки спечели 10 000 лв., които дариха за благотворителната инициатива. 

Трите звездни двойки успяха да съберат обща сума от 20 хиляди лева, което се равнява на 5 000 безплатни обяда за нуждаещи се деца.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар