Home » България » Крис Хемсуърт изсмуква младостта на Елза Патаки

Крис Хемсуърт изсмуква младостта на Елза Патаки

Сподели новината

Младостта на съпругата си Елза Патаки изсмуква Крис Хемсуърт, който стои вечно млад като рептил, докато тя се сбабичосва. Или поне така изглежда от снимката, с която моделката отбелязва Деня на влюбените. На обработената снимка се вижда Крис в цялата му младоликапрелест, докато Елза също изглежда като прекрасна… 70-годишна баба. „Честит Св. Валентин, любов моя! Толкова години заедно и не сме мръднали“, пише шеговито испанската фурия под фотоса.

Не е ясно дали тя го подбъзиква, че я състарява, или че просто той е неподвластен на времето, но едно е сигурно – с този пост Елза се опитва да запуши устите на клюкарите, които в последно време твърдят, че двамата имат сериозни проблеми и са пред развод.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар