Home » България » Кънчо Стойчев: Въпрос на национална сигурност е хлябът да е български. Родното земеделие е силно подценено

Кънчо Стойчев: Въпрос на национална сигурност е хлябът да е български. Родното земеделие е силно подценено

На фасадата на Народното събрание пише: „Съединението прави силата”. Важно е взаимодействието, то ни прави силни, не съгласието. Това заяви социологът Кънчо Стойчев в „Панорама” по БНТ.

„Функцията на един политик трябва да е в защита на българския интерес. Той трябва да е над всичко. Българското земеделие е силно подценено. То трябва да е по-добре субсидирано, защото е част от националната сигурност. Не може да се тръгва срещу интереса на дори една баничарница”, подчерта той, цитиран от novini.bg.

„Политиците нищо не дават, те управляват нашите пари и трябва да го правят по най-добрия начин. Субсидирането в нашата държава е изкривено отдавна. Хлябът да бъде български е въпрос на национална сигурност. Трябва да се защитават българските производители”, смята социологът.
Дълг на българските политици са първо българските интереси”, допълни Кънчо Стойчев.

„Слава Богу това правителство беше излъчено след перипетии. Системите от служебни правителства подпомогнаха да се създаде това правителство. Не бива да забравим огромния компромис, който беше направен”, каза още той.

Поставете оценка:
2.3

Оценка 2.3 от 22 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар