Home » България » Кървави сцени в „Игри на волята“, Рълев се кани за реванш

Кървави сцени в „Игри на волята“, Рълев се кани за реванш

Сподели новината

За първи път участник в „Игри на волята“ излиза разкървавен от битка с противник. Е, и това вече се случи. Соченият за тотален фаворит Рълев бе с разбит нос след тежка морска битка с Михаил.

Лидерът на „Гладиаторите“ веднага обвини съперника в неспортменство. Още на тв екраните се видя как Мишо удря яка плесница на Рълев – прави в носа му. А щом стъпи на пясъка, от него веднага бликна кръв.

Реклама

„Вижте как го удари“, веднага изкрещя Мартин Елвиса, забелязвайки подмолната игра на Михаил.

„Нищо не съм направил нередовно. С едната ръка плувам, с другата се опитвам да държа пояса. Извинявай, Рълев, не е било нарочно“, отговори Мишо. Той бе подкрепен и от племето си, които се опитаха да го защитят.

Елвиса също се оплака, че е бил ударен от съперника. Бившият на Емануела дори спря да играе и остави Мишо да спечели.

„Удари ми в коляното. Направо спрях. Няма смисъл. Нямаше как да се види, защото бе под водата. Не беше прав. Мишо излезе да ни убие направо“, призна Елвиса.

„Оттук нататък никога можеше да играя феърплей“, закани се пък Рълев. И добави: „Аз си знаех за Мишо. От край време го усетих, че е различен, откакто се махна от нашето племе“.

Стигна се дотам, че дори на водещата Ралица Паскалева й е направило впечатление за ударите.

„Все едно се върнахме в кеча“, обясни любимата на Теодор Салпаров.

Мастагарков пък прецака Елвиса. Мартин обясни как двамата могат да съборят коалицията между Рълев и Виолета преди съвета, но бившият футболист реши да не послуша съвета на доскорошния си брат и го изпрати да елиминационен съвет.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар