in

Лъжата си остава лъжа и става нарицателно име на Кошлуков

Доцент доктор Светла Божилова в “Алтернативата” разкри, че съгласно вътрешните правила на БНТ генералния директор разрешава извънредни включвания, с което опроверга твърденията че прекъсванията за излъчване на брифингите на ГЕРБ, са решение на професионалните екипи на информация и програмния директор

То е ясно, че Севда се обажда на Кошлуков и той изпълнява.

Толкова за свободата и професионализма на журналистите в БНТ.

Лъжата си остава лъжа и става нарицателно име на Кошлуков.

Разнищи и Надя Обретенова заради правото на отговор на професор Минеков, даването на което водещата постави в зависимост от отговори на въпроси които тя искаше да зададе. Законът дава право на засегната страна в право на отговор да изложи тезата си по време и формат, който изключва прекъсвания.

Много професионален анализ.

Илиян Василев

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

6e2d741ccf404cd99ed7a7a948b2b32e - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Теменужка Петкова заплашена от прокурор заради изчезнала пътна карта с "Газпром"

Теменужка Петкова заплашена от прокурор заради изчезнала пътна карта с “Газпром”

FB IMG 1623959702503 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - На кадърният човек му е нужно много,малко! На некадърника десетилетия не му са достатъчни!

На кадърният човек му е нужно много,малко! На некадърника десетилетия не му са достатъчни!