in

Любо Кольовски: Везните в общественото пространсто все повече се накланят в посока минус за проектокабинета на ИТН.

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ПЪЗЕЛА?
Везните в общественото пространсто все повече се накланят в посока минус за проектокабинета на ИТН и шансовете им да получат необходимата подкрепа, за да оцелеят стават все по-малки и по-малко вероятни.

Националният съвет на БСП е решил да се продължат разговорите с „Има такъв народ”. На следващ етап ще има окончателно решение дали столетницата ще подкрепи кабинета на ИТН. Това съобщи на брифинг лидерът на партията Корнелия Нинова, цитирана от медиите.


Нинова обясни, че ако не се състави кабинет с първия мандат, няма да подкрепят втория на ГЕРБ. С Националния съвет е решено, ако третият мандат стигне до БСП, служебният кабинет да бъде одобрен за редовен от парламента.
Остават обоснованите подозрения за предстоящата подлост на ГЕРБ – СДС и ДПС, които, както знаем, са способни на всякакви номера и врътки.

Любо Кольовски/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

phpulsi3v 559x345 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - "БОЕЦ" отправи публично в социалната мрежа седем въпроса до Трифонов.

“БОЕЦ” отправи публично в социалната мрежа седем въпроса до Трифонов.

3c269125c 84 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Огнян Герджиков: Смятам, че за добро или лошо ерата “ГЕРБ” си отива.

Огнян Герджиков: Смятам, че за добро или лошо ерата “ГЕРБ” си отива.