in

Майка от „Системата ни убива“: Срам за вас дами и господа депутати. Засрамете се ако можете

2021 09 04 17.41.11

Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то НС,тези,които обещавахте ,че ще се погрижите за най-онеправданата част от обществото ни.

Не ви ли е срам от народните цени,на които се гощавате всеки ден,докато има гладуващи деца и пенсионери ровещи в кофите ???
Кой доплаща разликата ???

В същото това време хора умират от глад, не от уврежданията си.
Дами и господа народни представители, вие дори НЕ сметнахте за необходимо, не намерихте време да обърнете внимание на хората с увреждания над 18 г.
Та те умират,дами и г-да народни представители. Майките им умират от безпомощност и безнадеждност, а това са майки, дали живота за децата си,вместо да ги връчат на държавата да ги отглежда.

Дами и господа народни представители,не ви ли е срам да губите парламентарно време за увеличение на собствените си заплати , докато в държавата цели семейства агонизират в мизерия???
Не ви ли е срам, дами и господа народни представители ,че не приехте нито един важен за хората закон?
Дами и господа народни представители, не ви ли е срам ,че не върнахте“ Закона за личната помощ“ на хората,чийто живот зависи от него?
А обещавахте щедро в телевизионните студия и по медийни мероприятия??? Дами и господа народни представители, не ви ли е срам да продължавате с геноцида към хората с тежки и множество увреждания ?

Ние,майките на лица с увреждания от НГИ“Системата ни убива“ ви питаме:“С КАКВО ВИЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ПРИДРУЖНИТЕ ИМ ПАРТИИ,които убиха надеждата за живот на най-уязвимите???
Не ни отговорайте!
Отговорете на съвестта си(ако я имате).
Засрамете се дами и господа народни представители(ако можете)!

Вера Иванова, майка от „Системата ни убива“, Фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

2021 08 13 06.24.24

Татяна Дончева за думите на Тошко Йорданов: Абсолютни бълнувания

резрвна водеща 2090520681943497543 original

Десислава Атанасова: Новият проект около Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ