Home » България » Манолова: И Борисов разбра, че Ципов не става

Манолова: И Борисов разбра, че Ципов не става

Сподели новината

„Борисов стигна до нашата теза – Ципов не става за председател на ЦИК. Очакваме втората сила да поеме отговорност и да предложи кадърен юрист с опит за председател“.

Това написа народният представител Мая Манолова в профила си във Фейсбук.

„Утре в програмата на парламента е включен законопроектът ни за подкрепа на бизнеса, самоосигуряващите се и хората, загубили работа. В кризата трябва незабавна подкрепа не само за затворените фирми, а и за тези с намалени обороти, самоосигуряващите се бяха оставени изцяло на произвола, а за възстановяване на икономиката трябва подкрепа и за стартиране на нови фирми, които създават реални работни места.

Досега парламентът се занимаваше с важните закони за партиите, време е да се захване със законите за обикновените хора. Баз значение колко време остава, това не може да е оправдание“, допълни Манолова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената