in

Манолова: Не можеш да кръстиш протестиращите организирана престъпна група

“Не можеш да кръстиш протестиращите организирана престъпна група”.

Това заяви в предаването “Делници” съпредседателя на “Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова.

Повод на думите ѝ бяха направените от Сашо Диков разкрития за документи, които доказвали, че Манолова била подслушвана с мотив, че е част от ОПГ (организирана престъпна група). Диков гостуваше в предаването заедно с Манолова.

Манолова беше категорична, че няма какво да крие, но е недопустимо да се прилагат специални разузнавателни средства за сплашване на недоволни от властта.

“Това повече не трябва да се случва. Трябва да е ясно, че политически опоненти, граждани и журналисти не могат да бъдат подслушвани. Хората, които фигурират в СРС-тата, са обикновени граждани, дори не са политически лица”, обясни Манолова.

“Мръсните тайни на властта започват да излизат наяве. Не е изненадващо, че американското правителство обяви корумпирани лица в България. Борисов и кликата му са жалки в опитите си да се спасят. Управлявайки 12 години държавата, е ясно кой отговаря за корупцията”, заяви още тя.

“Ясно е кой е подкупваният партиен лидер. Самият Божков твърди, че е плащал рекет и такса спокойствие на Горанов и на Борисов. Депутатите на Борисов са променили Закона за хазарта, финансовият министър не е събрал 700 млн. лв., а външният министър му издава служебен паспорт”, подчерта Манолова относно информацията от американското правителство за политически лидер, подкупван от Васил Божков.

“В следващия парламент ще създадем анкетна комисия, която да извади цялата истина за корупционните схеми, посочени от американското правителство. Трябва да има наказани лица”, категорична беше тя.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

310a45287 mika zaikova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мика Зайкова: Борисов е обещал да спре АЕЦ „Козлодуй“ до 2024 г. „Турски поток“ умира прав, защото Унгария каза „не“

Мика Зайкова: Борисов е обещал да спре АЕЦ „Козлодуй“ до 2024 г. „Турски поток“ умира прав, защото Унгария каза „не“

e17c70adb geshev siika mileva shpioni bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Говорителката Сийка или сетила се Мара да се побара

Говорителката Сийка или сетила се Мара да се побара