Home » България » Мануела Малеева: „Да, България“ плати тежка цена за участието си в управлението

Мануела Малеева: „Да, България“ плати тежка цена за участието си в управлението

Сподели новината

Ротацията ще се случи. „Да Българияплати тежка цена за участието си в управлението.

Коментарът направи в студиото на Евронюз Европа Мануела Малеева, съучредител на партията.

„Аз мисля, че трябва да има правителство, докато наистина навлезем в еврозоната – както трябва. След това мисля, че трябва да се върви към нови избори“, каза бившата тенисистка. Става много сложна борбата с корупцията, когато в правителството са хора като Пеевски и Борисов, смята Малеева.

Според Калоян Янков, бивш депутат от ДБ и учредител на клубДевети декември“, не е било сега времето, партията да определи европейската си принадлежност.

„За „сглобката“ ние стискаме зъби и чакаме еврото да бъде прието. Сега се „затяга силно коланът“ и се вземат странни мерки за намаляване на инфлацията“, посочи Калоян Янков.

Не е сега моментът да определим принадлежността си към ЕНП или към други, защото преди европейските избори ЕНП означава да се наредим до Борисов, което не е много секси. А ако изберем АЛДЕ, ще се наредим до Пеевски, което е още по-зле. Според мен, това решение трябваше да се вземе след европейските избори.

Поставете оценка:
2.2

Оценка 2.2 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар