Home » България » Мариус Куркински ПРИЗНА: Няма да имам деца!

Мариус Куркински ПРИЗНА: Няма да имам деца!

Сподели новината

Големият български актьор Мариус Куркински обяви, че няма да има деца. Той не пожела да сподели каква е причината за крайното му решение.

„Няма да имам деца. По ред причини“, обяви актьорът в „120 минути“.

Той добави, че е грешен, но се е покаял.

„Имам вяра от дете без никой да ми говори за Бог. Винаги съм знаел, че има Бог и той ме е създал. Кръстен съм на 10 години заедно с братовчед ми от моя дядо. Помня тайнството. По-късно се отдадох на театъра. Няма как младостта и театъра да се съчетаят с вярата и извисяването. Много изпадания и пробивания се случиха. Въпреки греховния живот, който съм имал, Бог ме запази. Изпрати ми моноспекъла като място за тишина и уединение. Ако не стигнеш до желанието за покаяние, няма да има спасение. Последните години по-често посещавам църква и виждам колко много се увеличават вярващите“, заяви Мариус. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар