Home » България » Мария Бакалова НЕ ГЛЕДА на гаджето си Валери в „Денсинг старс“

Мария Бакалова НЕ ГЛЕДА на гаджето си Валери в „Денсинг старс“

Сподели новината

Холивудската звезда Мария Бакалова не гледа как приятелят й Валери Григоров танцува в шоуто „Денсинг старс“. В публиката за подкрепа все пак тази вечер бяха майката и бащата на Валери, олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева и Валери-старши.

За подкрепа на трибуните бе и бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който следеше с интерес представянето на актрисата и негова половинка вече почти четвърт век – Нона Йотова.

За жалост, великият ни боксьор от близкото минало Серафим Тодоров и партньорката му Таня отпаднаха от формата. Феновете огорчени отбелязаха, че Сарафа, никога в състезателната си кариера не е напускал състезание още във втория кръг.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар