Home » България » Мария Габриел няма покана за служебния кабинет

Мария Габриел няма покана за служебния кабинет

Сподели новината

Мария Габриел няма покана за служебния кабинет

Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Мария Габриел заяви, че няма покана за участие в бъдещия служебен кабинет.

„За мен е важно до последния ден в работата на това правителство да бъдем активни, да изразяваме позиции и да показваме, че България е надежден партньор“, допълни Габриел.

„Не виждам опасност направеното през последните месеци да бъде развалено. Надявам се да продължи работата по стратегическите приоритети – Шенген и еврозоната“, допълни тя.

Габриел коментира и публикациите за открито оръжие на „Хамас“ в България.

„Следя и аз информацията, която се появява в медиите. Вярвам в доброто сътрудничество със службите. Изпращаме хуманитарна помощ за Ивицата Газа чрез две организации. Едната е базирана в Египет, а другата е в Йордания. Важно е да спасяваме животи“, посочи министърът на външните работи в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар