in

Мартин Карбовски с въпрос към проф. Герджиков- какво мисли за нощните шкафчета на Борисов

„Имаме така наречените интелектуалци, които продължават да копаят дълбоко и продължават да тормозят политиците. Оттук нататък искам да попитам проф. Анастас Герджиков – какво мисли за мебелите, нощните шкафчета на Бойко Борисов. Ако не отговори на въпроса за мебелите на Борисов, това означава, че е разпродаден човек, който очевидно не вярва в корупцията на партията, която го е отгледала. ” Това каза журналистът Мартин Карбовски пред БНР.

Според него “най -големият проблем е липсата на гръбнак”, а “най -големият проблем на Герджиков е, че той е конформист”. Борисов разпределя ресурси по селата, в компаниите, инвестира в кметове и техните близки, това е основата София да бъде друг свят, добави Карбовски. “Нямаме алтернатива. Всеки играе за себе си … Харвард е синдром на спасителя, всеки път, когато искаме нещо ново, да ни хване окото, да го изплакнем, а след това да го изхвърлим. Това е пластмасова политика. Използваме леген, по -леко го изхвърляме, защото има нова китайска или американска компания за политически басейни, предлагаща все повече и повече, но те не са нов вид, те са същите усукани и тракащи неща. ”

Журналистът също подчерта:

“Нуждаем се от нова политическа система. Това, което се случи през последните 12 години, го имаме благодарение на Мути. Ангела Меркел създаде това, което се случи у нас, сега тя се пенсионира, сега остава Борисов да се пенсионира. Ще продължим да имаме проблеми с инфраструктурата, с пари, с инфлация, с недовършени енергийни мощности “.

Карбовски коментира, че “няма ново лице в тази политическа банда”. “Най -големият грях на Борисов е, че той създаде проклетата публичност … Който има мнение, се удря в главата с много тежки обувки.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

yanaki stoilov mikrofoni btv

Янаки Стоилов: Решението на Герджиков е изненадващо, досега е избягвал политиката

1628422664

Илиян Василев: Лозан Панов е перфектният кандидат за президент, достойна кандидатура на ДБ