Home » България » Мая Манолова: Следващият главен прокурор също ще бъде подчинен

Мая Манолова: Следващият главен прокурор също ще бъде подчинен

Сподели новината

„ПП-ДБ са притиснати в ъгъла, те са в кръгова отбрана и сами се поставиха в тази ситуация, защото предадоха протестите”.

Това заяви Мая Манолова от „Изправи се.БГ” пред NOVA NEWS. Думите ѝ са по повод искането от ПП-ДБ да получат поста на външен министър след ротацията ва кабинета „Денков-Габриел”.

Според нея най-драматично ще е положението със съдебната реформа за българските граждани.

„Чрез промените в Конституцията и предлагането на избор на главен прокурор от парламентарната квота – от същите тези ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС, реално те ще си изберат следващия главен прокурор. Той ще бъде също толкова партийно и политически подчинен, колкото и предишните главни прокурори. Скоро ще стане ясно, че нищо от приказките за съдебна реформа и за независимост на прокуратурата не е факт”, каза Манолова.

Поставете оценка:
4.4

Оценка 4.4 от 14 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар