Home » България » Методи Лалов: Искат да ни накажат, защото казваме какво се случва в Общинския съвет

Методи Лалов: Искат да ни накажат, защото казваме какво се случва в Общинския съвет

Сподели новината

В Столичната община има коалиция на софрата. Изначало те са опозиция, а след това те се съюзяват, за да имат ползва.

Това коментира общинският съветник от „Демократична България“ в София Методи Лалов в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“ по телевизия „Евроком“.

„Опитваме се да издигнем престижа на Столичния общински съвет. Когато избираме съдебни изпълнители към Столичната община трябва да разбираме. Аз съм бил съдия, аз знам какво правя там. Аз се чувствам добре в Общинския съвет, но когато напуснах съда, аз го направих, за да направя съдебна реформа“, каза още той.

„Тези от софрата искат да ни накажат, защото ние изнасяме и казваме навън какво се случва в общинския съвет. Знаете ли, че в общината има един доклад от 2020 година, който стои неразгледан. Това паметникът на Съветската армия, той стои неразгледан, защото трябва БСП и ГЕРБ да се скарат или да са една страна и този паметник да се махне. Ето това е коалицията на софрата – за паметници, за строежи“, допълни той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената