in

Методи Лалов: Искат да ни накажат, защото казваме какво се случва в Общинския съвет

В Столичната община има коалиция на софрата. Изначало те са опозиция, а след това те се съюзяват, за да имат ползва.

Това коментира общинският съветник от “Демократична България” в София Методи Лалов в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич” по телевизия “Евроком”.

“Опитваме се да издигнем престижа на Столичния общински съвет. Когато избираме съдебни изпълнители към Столичната община трябва да разбираме. Аз съм бил съдия, аз знам какво правя там. Аз се чувствам добре в Общинския съвет, но когато напуснах съда, аз го направих, за да направя съдебна реформа”, каза още той.

“Тези от софрата искат да ни накажат, защото ние изнасяме и казваме навън какво се случва в общинския съвет. Знаете ли, че в общината има един доклад от 2020 година, който стои неразгледан. Това паметникът на Съветската армия, той стои неразгледан, защото трябва БСП и ГЕРБ да се скарат или да са една страна и този паметник да се махне. Ето това е коалицията на софрата – за паметници, за строежи”, допълни той.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

3 годишно дете се бори за живот смазано от футболна врата. Мълчат 13 дни за случая

Дете се бори за живота си, смазано от футболна врата

f6da67452 staki

Станислав Недков – Стъки: Атакуват ме, защото издигнаха кандидатурата ми за президент. Спортният министър е в конфликт на интереси