Home » България » Мика Зайкова: Следващият парламент трябва да излъчи експертен кабинет, похвали сегашния

Мика Зайкова: Следващият парламент трябва да излъчи експертен кабинет, похвали сегашния

Сподели новината

Тя посочи, че отново ще бъде издигната за депутат от гражданската квота на „Има такъв народ“: „Сигурно пак ще открия Народното събрание, ако няма по-възрастни депутати от мен“.


Мика Зайкова оцени положително свършеното до момента от служебното правителство и разкритикува предходното. „Момчетата се стараят, но тези Авгиеви обори не могат да се изметат и разринат за два-три месеца.“, добавя тя пред БГНЕС.


Икономистът прогнозира, че следващото правителство ще трябва да се справя с висок дефицит, актуализация на бюджета и тегленето на заем.


Бившият народен представител коментира сериозността на проблемите пред България свързани със зелената икономика и газопровода „Турски поток“. „От износители на ток, ще станем вносител. И колко газ ще минава от тук, николко“, отсече Зайкова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената