in

Миролюба Бенатова: Петър Илиев е ценен за ИТН, независимо от съмненията около биографията му

”Моят прочит на този проектокабинета е, че има една фигура много ценна за ”Има такъв народ” и това е фигурата на предложеният за министър на вътрешните работи Петър Илиев, който сега е предложен и за още по-високата позиция – за вицепремиел по сигурността”, заяви журналистът Миролюба Бенатова.

“Това показва, че г-н Илиев е ценен, независимо какви съмнения има около неговата професионална биография, ИТН не искат или не могат да се откажат от неговата кандидатура.”, каза още тя пред БНР.


Според мен отношенията между политическите партии трябва да почиват върху договорни отношения, за да има подкрепа за едно такова правителство и да е ясно за какво са се разбрали и какво очакват оттук насетне да се случи. Защото дяволът е в детайлите, и липсата на такова споразумение между всички страни е най-големият проблем”, заяви Бенатова.


По думите и БСП изглежда, че е готова най-мното от всички да подкрепи какъвто и да е компромисен вариант на кабинет.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

991 ratio slavi trifonov 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Слави Трифонов за критиките след даряване на субсидията от ИТН.

Слави Трифонов за критиките след даряване на субсидията от ИТН.

cfec51fdb slavi vasilev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Слави Василев: Не съм оптимистично настроен за дълголетието на този кабинет

Слави Василев: Не съм оптимистично настроен за дълголетието на този кабинет