in

Митов: Нашият лидер винаги е печелил честните двубои, защо да излиза срещу Радев?

“Надявам се, че всички останали са стигнали до извода, че политиката на всеки срещу ГЕРБ не носи позитиви на абсолютно никого, а гражданите и държавата страдат най-много. Видяхме, че т. Нар. Протестни партии не успяха да се разберат и дори го направи зад кулисите, че няма редовно правителство, което да осигури нов служебен кабинет, който да даде предимство на Румен Радев на президентските избори.

” Това каза в предаването „От деня“ по БНТ зам. -председателят на ГЕРБ Даниел Митов по повод политическата обстановка в страната.

“В началото на този парламент настроението може да е било малко по -различно. Всички други партии трябва да разберат, че не могат да поставят избирателите на най -голямата политическа партия в ъгъла. Винаги сме показвали, че сме готови за диалог. Нашите избирателите разбраха, че сме прави за всичко и това е отразено в социологията, прави сме за другите партии, прави сме за това как сме се справили с кризите, прави сме за служебното правителство, има галопираща инфлация, която ще изяде хората доходи и спестявания. Беше ясно, че това ще се случи и когато се знае, трябва да се вземат мерки, но служебното правителство не направи нищо. Служебният кабинет също се провали в кампанията за ваксинация.

Той се хвали с постиженията на ГЕРБ. Явно е станал жертва на неговата пропаганда “, каза той. “Защо Бойко Борисов трябва да ходи на двубой срещу Румен Радев? Нашият лидер винаги е ходил на двубой и ги е печелил, но тези двубой винаги са били справедливи. Не мисля, че предстоящите президентски избори ще бъдат такива. Номинации за кандидат за президент са в ход.

Водим разговори в ГЕРБ и имаме имена, които обсъждаме с нашите партньори, но все още нямаме конкретно име. Ще видим какво ще решат нашите членове. Моето име не се обсъжда. Ако изберем достатъчно добър кандидат, който да победи Радев, не виждам каква ще е разликата да го обявим днес или след седмица.Нашата цел е да победим Румен Радев и да бъдем първата политическа сила в парламента с достатъчен брой депутати, за да може за формиране на стабилно правителство “, заключи Даниел Митов.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

1613631825

ДПС нервни – смятат Радев за диктатор, Рашков карал жена да се съблече гола пред свидетели

5fcf6343ffeda2ebec3565fce52c455d

Мартин Димитров: След третия път правителство ще има. В Петков и Василев виждаме партньори