Home » България » Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните в Благоевград
d0bcd0bbd0b0d0b4d0b5d0b6d0b8 d0b8d0b7d181d0b8d0bfd0b0d185d0b0 d0bfd180d0b5d0bfd0b0d180d0b0d182 d0b7d0b0 d181d18ad0b4d0bed0b2d0b5 d0b2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните в Благоевград

Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните в Благоевград

Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните на пл. „Георги Измирлиев“ в Благоевград и те се изпълниха с пяна, оплакаха се от общината.

Това може да повреди, както на филтрите, така и помпите. Затова се налага служители на поддържащата фирма да изпразнят фонтаните и да ги почистят.

„Фонтаните бяха пуснати съвсем скоро! Сега отново следва процедура по подготовка на препарати и пълнене на красивите водни съоръжения, които не само радват жители и гости, деца, а и красят центъра на Благоевград и създават едно по-лятно настроение! Община Благоевград апелира гражданите и гостите на града да бъдат отговорни и внимателни към действията си! Пазете града ни, такъв какъвто го искаме всички – красив!“, призоваха от кметството.

Оттам съобщиха също, че камерите им са заснели извършителите – двама непълнолетни. Записите ще бъдат предадени на компетентните органи.

„Поради постъпили коментари и запитвания от граждани, уточняваме че камерите работят, но те помагат единствено за установяване на нарушителите. Камерите нямат свойството да предотвратяват нарушения, тъй като превенцията се корени във възпитанието и отговорността към обществото“, уточниха от Община Благоевград.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-22

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Петков: На хората не им трябват политици, които да им говорят по телевизора, а отзад да ги крадат

“Винаги сме били с ясна програма и с ясни принципи, които следваме. Крайната цел е ...