Home » България » Най-накрая са се появили биткаджии, които са готови да свалят Борисов и не са диванна опозиция

Най-накрая са се появили биткаджии, които са готови да свалят Борисов и не са диванна опозиция

Точно преди една година разбрах, че най-накрая са се появили биткаджии, които са готови да свалят Борисов и не са диванна опозиция, с костюми и вратовръзки, с много пиар, а с реална борба.
И днес пейзажът изобилства с офисни „лъвове“, които предявяват претенции да ви водят към по-добър свят, само и само да ги изберете. Претенцията за месианство е най-лесно разпознаваема при Борисов и Гешев, при Доган и Пеевски, които освен Господ не признават друг „началник“. Но тя е и сред политици на екстремното, които ви спасяват от беди, които само те провиждат. По време на пандемията видяхме много „спасители“, които сега изглеждат жалки с разкритията за корупция по време на чума.


Убеден съм, че най-тежкия шамар Борисов ще получи в София и в точно в този 25 МИР, където ГЕРБ ще загубят и от такива биткаджии като Христо и Иво. Христо води листата, а Иво е с преференция 106.


Вярвам на реалните биткаджии, защото тепърва ще става „напечено“ и ще имаме нужда от „вОйни на справедливостта и истината“. Не се залъгвайте – статуквото е подготвило своите версии за управление, в които няма място за Христо и Иво /към тях могат да добавя още хора от ДБ, от ИСМВ и от ИТН които няма да се продадат/. Защото съм сигурен, че са доказали че могат да устоят на съблазънта на властта и няма да прекратят борбата за изчистване на държавата, само защото статуквото може да им предложи сделка. Властта е най-големият тест за морал, професионализъм и човечност. Само 1-2 от 10 го издържат. Има такива хора в листите намерете ги и гласувайте за тях, не за партии.


Като гледам каква кампания, какви петиции се правят за министри от служебния кабинет да останат, без реално да са кандидати и да са обвързани с партии, съм повече от убеден – статуквото има план Б, план В, за да се окажете управлявани от хора, които не са избирани от вас. За това теглят и към „експертен“ кабинет а ла Беров, спуснат избор „от горе“, който да управлява ръчно, а не такъв контролиран и изпълняващ програма, съгласувана между партии.
За това гласувайте и изпратете повече хора като тези за снимката, които да ви предпазят от поредните порции задкулисие.

Илиян Василев/ фейсбук

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената