in

Нанка Мегданска: НС на БСП реши, ако Президентът Радев даде мандат на БСП, ние ще предложим СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СТАНЕ РЕДОВНО!

БРАВО НА БСП – НАЙ-СЕРИОЗНАТА, НАЙ-ОТГОВОРНА И НАЙ – ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПАРТИЯ!

ЕТО НОВИНАТА НА ДЕНЯ!
Корнелия Нинова,18:40 ч.: НС на БСП реши, ако Президентът Радев даде мандат на БСП, ние ще предложим СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СТАНЕ РЕДОВНО!


Слави, видя ли КОЙ се съобразява с “любимият” ти СУВЕРЕН, и КОЙ само го използва за СОБСТВЕНА употреба!? За политик не ставаш, Славчо, защото от всяко дърво не става свирка! А К.Нинова можеш само да я гледаш и слушаш внимателно и да попиваш всяка нейна дума! Сигурна съм, че, ще ти е от полза!

Нанка Мегданска/фейсбук

What do you think?

27 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Screenshot 20210805 001144 Chrome - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Богомил Бонев: За премиер - дървен философ, който от нищо не разбира и ще се напикава, ако Тошко му се скара.

Богомил Бонев: За премиер – дървен философ, който от нищо не разбира и ще се напикава, ако Тошко му се скара.

b5ee5c8a3 kirilpetkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков разсея твърденията на ГЕРБ за ВМЗ "Сопот" и "Авионамс"

Кирил Петков разсея твърденията на ГЕРБ за ВМЗ “Сопот” и “Авионамс”