Home » България » На ход този път е Президентът Радев и изборът е негов.

На ход този път е Президентът Радев и изборът е негов.

Сподели новината

На ход този път е Президентът Радев и изборът е негов. Защото вече третият мандат се връчва НА НЯКОЯ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ парламентарни групи. Не е обвързан от числеността или нещо друго. И тук е гордиевият възел на сегашната ситуация.

Няма съмнение, че психодесните от ДЪБЪТО и ИМВ ще направят всичко възможно да има правителство, защото не е сигурно при нови избори дали изобщо ще влезят. Особено това се отнася за ИМВ, които едва влезли и вече започнаха да се люспят и жертват за постове. Партията на Трифонов си позволи лукса да откаже да състави правителство и да върне мандата, защото само биха спечелили от нови избори. Но за малките партии това не е сигурно. Но пък е сигурно, че власт не им се пуска. Особено на ХаджиМравин, МаЯма и Ал Капонката.

Нямам съмения, че ако мандатът се възложи на тях, циркът ще достигне доста високо ниво, като много хора ще се отвратят. Защото най-вероятно, както вече заявиха, ще търсят подкрепа. Вече не се кълнат толкова яростно, че няма да е от „партиите на статуквото“. Може и да не съм права, просто усещане за политиката…..

Затова според мен най-добрият избор е третият мандат да се връчи на БСП. Все пак са третата по численост парламентарна група, осъзнават много добре, че няма да успея да направят правителство и ще имат достойнството да върнат веднага мандата. С което ще се стигне до служебно правителство и ще се предотврати контролът на гербоидите върху изборите, както и манипулациите им. И този път народът ще трябва да мисли не само как да махне окончателно Борисов и шайката му, но и как да получат възмездие и да върнат откраднатото. Както и за важните приоритети за България и коя партия и програма предлага най-доброто управление.

Шах! Президентът е на ход!

Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената