Home » България » Ненков: Капиталът на ББР не е от данъкоплатците

Ненков: Капиталът на ББР не е от данъкоплатците

Сподели новината

Скандалът около изнесената от служебния министър на икономиката Кирил Петков информация за финансиране с близо 1 млрд. лева на 8 големи компании коментираха в студиото на ТВ Европа бившият зам.- министър на финансите Георги Кадиев и Александър Ненков от Политическа Партия ГЕРБ.

Според Ненков действията на служебното правителство по изслушването на големите кредитополучатели на ББР е PR акция. Той каза още, че капиталът на банката не е от парите на данъкоплатците и, че няма повод за притеснение по изплащането на кредитите, тъй като това се следи от Европейската централна банка.

Според Георги Кадиев, който в момента е част от широката коалиция около БСП, големите кредити в банката няма да бъдат изплатени, а случаят с КТБ може да се повтори, но след 25 години.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената