in

Николай Хаджигенов: ГЕРБ приключи, това е голямата новина

Николай Хаджигенов от ”Изправи се! Мутри вън!” обяви в ефира на БНТ, че ”голямата новина е, че ГЕРБ приключи”. ”Няма значение дали те ще са първи”, добави той.

Според него предишният път “Изправи се! Мутри вън!” са имали устойчиво малцинство.


“Имам условия – Гешев, правосъдие, промяна и настоявам за тях, това е причината, поради която аз лично съм в политиката. Това е причината поради която една купчина хора гласуваха за мен”, каза Хаджигенов.


Според него реалното управление е в парламента. Така че моето място е в парламента със сигурност, каза Хаджигенов.


“Всички търсят комфорта ГЕРБ или комфорта на онова старото БСП, която можеше да прави каквото си иска, но това не е демокрация. Демокрация означава определени хора с различна идеология да се съберат в името на общата цел – тя е достатъчно промяна, правосъдие, ГЕРБ, Гешев, но в обратен ред”, каза той.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

fc347956c izbori 21 2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Франс прес: Протестна партия в България начело, избирателите наказаха ГЕРБ

Франс прес: Протестна партия в България начело, избирателите наказаха ГЕРБ

bcd626b68 parvan - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Първан Симеонов: Трудно ми се вижда Борисов един ден пак да се върне

Първан Симеонов: Трудно ми се вижда Борисов един ден пак да се върне