in

НИЩО СВЯТО НЯМА ЗА СЛУГАТА НА САТАНАТА

Както е известно, злото не спи! Дори на Възкресение Христово! Почитетателят на Кабала, молещият се в синагоги слуга на злото Борисов, не се посвени на днешния свят за всички християни ден, да критикува политическите позиции на опонентите си. Всъщност дори не позициите им, а мълчанието им. Явно не осъзнава, че не всички имат тежка логорея като него и не след всички върви по някоя Севда с камера и да им предава на живо мислите и изстъпленията!

Борисов явно толкова е увътрен в слугинството си към Козяк, че е готов и във война с Русия да ни вкара, само и само да спечели още някой месец власт. Знае се, че не е гнуслив, когато има власт и пари за усвояване. Заради русофобските му изстъпления вече руски туристи в България не идват. Колко хотелиери и туроператори ще му благодарят, че останаха без хляб, защото, да знаете, не успях да намеря и един американец, който да е дошъл да почива на нашето Черноморие!

Вместо да се замисли за покаяние, за смирение и да иска прошка за престъпленията си, това същество продължава да дълбае дъното на блатото. Каквито поразии успя да направи, за пет века турско робство не са успели поробителите да направят! Включително да намали българите с три милиона, да изгони младите българи оттук, хората да живеят в мизерия и страх.

Възмездие ще има, Борисов, за всичките ти престъпления! В това е надеждата. Защото без покаяние и наказание, няма катарзис и път напред!

Елена Гунчева

What do you think?

22 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

articles fa5b0269fdf1f523aba9282d7d7c1b55 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Калин Янакиев: Трифонов трудно може да повтори успеха на Борисов, защото отсъства от политическата сцена

Проф. Калин Янакиев: Трифонов трудно може да повтори успеха на Борисов, защото отсъства от политическата сцена

d0bcd0b8d0bad0b0 d0b7d0b0d0b9d0bad0bed0b2d0b0 d0b7d0b0d0bfd0bbd0b0d188d0b8 d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2 d0b0d0bad0be d181d0b8 d0bcd0b8 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мика Зайкова заплаши Борисов: Ако си мисли, че ще се върне на бял кон

Мика Зайкова заплаши Борисов: Ако си мисли, че ще се върне на бял кон