in

Огнян Стефанов: Не крия, че през 2009 година аз дадох доверие на Бойко Борисов

Той запълни дефиницията за диктатор

„Интервю с Диктатор“ е новата книга на Огнян Стефанов, която търси обяснение на държавните опустошения през личностните поражения на единовластието.

“Категорично смятат, че Бойко Борисов запълни дефиницията за диктатор. За хората, които са привърженици на Бойко Борисов, за тях сигурно съм направил нещо зловредно, гадно, долно. Сигурно съм получил пари, някой ми е платил, но все пак аз пропуснах да сложа в посвещението, че ми се иска тази книга да посветя на децата. Само децата са невинни в този случай на този диктатор. Техните родители, техните баби и дядовци, носим огромна вина за превръщането на един човек от пожарникарския факултет до висините на управленския олимп, където той не просто се почувства недосегаем, а и беше недосегаем“.

Това коментира журналистът Огнян Стефанов в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич” и допълни, че няма причини да крие или да се извинява, че през 2009г. аз дадох доверие на този човек.

Аз се разрових в съзнанието си, за да си спомня и да извадя това, което с времето ме е ожесточавало хем към него, хем и към себе си. До момента в нашето законодателство нямаме дефиниция за мафия. Това значи ли, че нямаме мафия. И някои хора казват, че сме демократична държава. Нека да видим колко са доказателствата, че управлението е диктатура и колко са доказателствата, че сме демократична държава“, коментира той.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

f6da67452 staki

Станислав Недков – Стъки: Атакуват ме, защото издигнаха кандидатурата ми за президент. Спортният министър е в конфликт на интереси

FB IMG 1623908729975

Служебният Премиер се обърна към медиите и гражданите