Home » България » Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си

Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си

„Oтиването на Борисов при Ердоган – отегчения домакин, показва колко е изплашен и отчаян за бъдещето си и прави грешка след грешка тук в кампанията“. Това заяви бившият зам.-председател на ДПС, днес политически анализатор – Осман Октай.

Той бе гост в предаването „Денят с В. Дремджиев“, излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Разкритията на служебното правителство изненадаха мафиотските кръгове и те са настръхнали навсякъде – строителната, здравната мафия, всички сектори за корупция и източване“, добави Октай.

„Борисов знае, че ако въпреки впрегнатия цял мафиотски ресурс на изборите не успее да саботира новия парламент, то всички бухалки, които обслужват него и ъндърграунда, ще бъдат отнети. Затова тези избори са исторически за България – те идват година след като младите хора излязоха на протести. И затова, ако има над 60% активност, партиите на промяната ще бъдат още по-силни и ще могат да подготвят президентските избори“, заяви още политическият анализатор.

„Цялата енергия на мафията ще бъде насочена към това Радев да не успее да бъде избран още на първия тур (б.р. на президентските избори). Това ще сложи край на опитите ни за промяна и ще започнем от нулата“, смята той.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Осман Октай можете да видите във видеото:

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената