in

Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си

768x432 4

„Oтиването на Борисов при Ердоган – отегчения домакин, показва колко е изплашен и отчаян за бъдещето си и прави грешка след грешка тук в кампанията“. Това заяви бившият зам.-председател на ДПС, днес политически анализатор – Осман Октай.

Той бе гост в предаването „Денят с В. Дремджиев“, излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Разкритията на служебното правителство изненадаха мафиотските кръгове и те са настръхнали навсякъде – строителната, здравната мафия, всички сектори за корупция и източване“, добави Октай.

„Борисов знае, че ако въпреки впрегнатия цял мафиотски ресурс на изборите не успее да саботира новия парламент, то всички бухалки, които обслужват него и ъндърграунда, ще бъдат отнети. Затова тези избори са исторически за България – те идват година след като младите хора излязоха на протести. И затова, ако има над 60% активност, партиите на промяната ще бъдат още по-силни и ще могат да подготвят президентските избори“, заяви още политическият анализатор.

„Цялата енергия на мафията ще бъде насочена към това Радев да не успее да бъде избран още на първия тур (б.р. на президентските избори). Това ще сложи край на опитите ни за промяна и ще започнем от нулата“, смята той.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Осман Октай можете да видите във видеото:

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

b4c7dbbd8 radev

Румен Радев: Дели ни година от опита да бъде похитена правовата държава

0cd168681 kiril petkov

Кирил Петков подписва меморандум за изграждането на завода за електромобили