Home » България » Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

Сподели новината

Намерена е черната кутия на разбилия се изтребител МиГ-29 в Черно море. Министърът на отбраната Георги Панайотов се очаква да даде изявление днес от Стара Загора.

Оперецията по издирването на черната кутия беше подновена днес след извършен детайлен анализ на събраната информация за евентуалното ѝ местоположение.

Припомняме Ви, че самолетът изчезна от радарите по време на изпълнение на задача в рамките на учение „Шабла 2021“. Загина пилотът на машината майор Валентин Терзиев от авиобаза „Граф Игнатиево“

Очакват се дейтали за какво точно се е случило и е причинило разбиването на изтребителя по време на обучението на 9-ти юни.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената