in

От ГЕРБ-СДС искат изслушване на Рашков

Депутати от групата на ГЕРБ-СДС искат изслушване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков по въпроси за мигрантския натиск към България. По техни данни натискът се е засилил, а центровете за временно настаняване на мигранти работят на пълен капацитет. Дали това е така, депутатите настояват министър Рашков да отговори.

“Ние сме пуснали въпроси за изслушване на министър Рашков и ще зададем тези въпроси в Парламента, разбира се, ако новата петорна коалиция не отхвърли това искане и реши да скрие министър Рашков от неудобните за него въпроси”, заяви Христо Гаджев, народен представител от ГЕРБ-СДС.

“Ние получаваме информация, че при запълване на капацитета на този мигрантски център тук в Любимец, ще бъдат насочвани хора към други градове – там, където са изградени. В Елхово например. Ще бъде разширяван този капацитет. Това дали е вярно, ще питаме министър Рашков на изслушването в петък”, допълни Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ-СДС.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

articles 28437ae823c86083ce50f6af7e26cba0 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ива Николова от ПИК отиде пред къщата на Слави Трифонов и се развъня.

Ива Николова от ПИК отиде пред къщата на Слави Трифонов и се развъня.

4a2e42961 baidan 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Байдън обяви, че мисията на САЩ в Ирак приключва до края на 2021 г.

Байдън обяви, че мисията на САЩ в Ирак приключва до края на 2021 г.