in

От злоба към Радев …

Ex456T3WYAY1x - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - От злоба към Радев ...

От злоба към Президента Радев са готови на какво ли не .

Лисицата казала, че гроздето е кисело, защото не могла да го стигне.Никога не могат да достигнат нивото на Президента ни Радев и от злоба съчиняват какви ли не компромати.

Това обаче се връща като бумеранг върху тях. Народа ни обича Родината и Президента си и се смее на глупостите, които драскат. Пожелавам успех в бората срещу мафията на ген. Румен Радев. А на есен да го поздравим с избора му за втори мандат!!!

От:1den.bg

What do you think?

28 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 463047858275302 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Битката за Президент на България печели този, който умее да лети!

Битката за Президент на България печели този, който умее да лети!

20210409 160745 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Всяко събитие свързано с Президента Румен Радев бива отлагано. Нека е ясно едно:Никой няма право да разделя Президента от хората!!!

Всяко събитие свързано с Президента Румен Радев бива отлагано. Нека е ясно едно:Никой няма право да разделя Президента от хората!!!