Home » България » Панаир на глупостта в „Един за друг“: Гагарин ходил на Луната, дъбът ражда кестени, а България влиза в НАТО през XIX век!

Панаир на глупостта в „Един за друг“: Гагарин ходил на Луната, дъбът ражда кестени, а България влиза в НАТО през XIX век!

Сподели новината

„Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен.“ Прочутата мисъл на великия физик Алберт Айнщайн се доказа по изключително категоричен начин в родното риалити предаване „Един за друг“ по Нова телевизия.

Влюбените двойки трябваше да отговарят на елементарни въпроси от обща култура по различни теми, проваляйки се с гръм и трясък. Според участниците, първият човек, стъпил на Луната, е руският космонавт Юрий Гагарин, а не американецът Нийл Армстронг, дъбът ражда кестени, а Пампорово се намира не в Родопите, а в Пирин.

Реклама

Гениалните художници също не са пощадени. Според един от кандидатите за телевизионна слава, Леонардо да Винчи си е отрязал ухото, факт, който е част от злощнастната биография на друг велик майстор на четката – Ван Гог. И ако някой от изтормозените зрители си е помислил, че това е най-голямата възможна тъпотия в този панаир на глупостта, то много бързо беше опроверган. Въпросът през кой век България влиза в НАТО (влизаме в Алианса на 29 март 2004 г. б.р), получи следния забележителен отговор: XIX век! 

Какво повече му трябва на българския телевизионен зрител навръх националния празник 3 март? Нека ни е честит с героите на новото време!

Лъчезарните и вечно сияещи Кики и Емо се превърнаха в първата напуснала двойка в „Един за друг“ за този сезон.

Те признават, че участието им за тях е сбъдната мечта, но най-голямата им мечта си остава тази да станат родители. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар