in

Партията на Васил Божков ще се яви без мандатоносител на изборите

Политическата партия “Българско лято” ще се яви самостоятелно и без мандатоносител на предстоящите избори на 11 юли. Това обявиха от формацията на олигарха Васил Божков днес.

“Това е възможно единствено благодарение на вас – нашите членове, партньори и съмишленици”, споделят от “Българско лято”.

От партията съобщиха още, че събират подписи на свои поддръжници, за да се регистрират в ЦИК за изборите. Това се случва в централата на политическата сила на ул. “Московска” 43 в София или в най-близкия областен офис на “Българско лято”, гласи информацията.

Факти

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

20131220.xhqcnmpucz - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Рашков: Съжалявам, но отношението на водещите беше повече от обидно

Рашков: Съжалявам, но отношението на водещите беше повече от обидно

768x432 1 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Димитър Манолов: Няма драма служебният кабинет да изтегли заем

Димитър Манолов: Няма драма служебният кабинет да изтегли заем