Home » България » Партията на Васил Божков ще се яви без мандатоносител на изборите

Партията на Васил Божков ще се яви без мандатоносител на изборите

Политическата партия “Българско лято” ще се яви самостоятелно и без мандатоносител на предстоящите избори на 11 юли. Това обявиха от формацията на олигарха Васил Божков днес.

„Това е възможно единствено благодарение на вас – нашите членове, партньори и съмишленици“, споделят от „Българско лято“.

От партията съобщиха още, че събират подписи на свои поддръжници, за да се регистрират в ЦИК за изборите. Това се случва в централата на политическата сила на ул. „Московска“ 43 в София или в най-близкия областен офис на „Българско лято“, гласи информацията.

Факти

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената