in

Патриотите започват преговори за общо явяване на новия вот

9aef87d912ef4e01cf7731679d7679c0 XL

Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство за общо явяване на следващите парламентарни избори, предаде БНР.

Разговори ще се водят между ВМРО, НФСБ и партия КОД.

В края на миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и формацията на Петър Москов КОД.

„Валери Симеонов, с него контактите не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл – човекът, който основната причина за торпилиране на коалиция „Обединени патриоти“ – той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също“, заяви Каракачанов.

За общо явяване на предстоящия вот призова и Валери Симеонов. Той се обяви против действията на „новите улични диктатори“ и „опитите за подчиняване на правосъдната система“.

На 4-ти април бившите коалиционни партньори от „Обединени патриоти“ ВМРО и „Атака“ се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с „Воля“. Всички те останаха извън 45-ия парламент, припомня БНР.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

0000489574 lifestyle

Над 12 000 военни в грандиозния парад в Москва, Путин: Този празник е свещен!

prof plamen kirov tova koeto gerb osporva v izbornia kodeks sakash e nalivano s fadroma 1

Проф. Пламен Киров: Това, което ГЕРБ оспорва в Изборния кодекс, сякаш е наливано с фадрома