Home » България » Пенсионерите се мъчат,а Бойко…

Пенсионерите се мъчат,а Бойко…

Докато пенсионерите в България се мъчат да свържат някак си двата края,Бойко Борисов си слага блузки за по над 1000лв.за да играе футбол .. Не искам да си представям колко костюма има и на каква стойност са.


Не знам на какво основание има все още хора,които го възхваляват и подкрепят?! Що за мазохисти сте,че сте зад него и вярвате в него?!
300лв. пенсия,кое по напред с нея?! Храна ли,лекарства ли,ток и вода ли?! Да заделят по някое левче за внучетата ли?!


Как не те е срам Борисов … Що за човек си,че не милееш за народа?! Не милееш за нашите майки,бащи,баби и дядовци,за децата на България дори не милееш,но защо след като ти и твоето семейство имате всичко,от което се нуждаете ….

Автор: Ц.Т.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената