in

Петър Волгин: Колкото повече мреме минава, толкова по-неясно става кои са „партиите на промяната“ и кои са „партиите на статуквото“.

8f734af31 petar volgin facebook

Колкото повече мреме минава, толкова по-неясно става кои са „партиите на промяната“ и кои са „партиите на статуквото“. Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза „господари на мрънкането“. ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали.

Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света. А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок.

Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани. Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.

Петър Волгин/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

a67f922d1 garelov

Гарелов: Дали да ликвидираме Бойковщината, дали борбата с корупцията трябва да стигне до някакъв пълен край

25570a86e plamen nikolov bgnes

Реакции след втория опит за проектокабинет на „Има такъв народ“