Home » България » Поискаха тест за наркотици на бизнесмена Илчовски

Поискаха тест за наркотици на бизнесмена Илчовски

Светослав Илчовски – бизнесмен, взе участие в заседанието на Комисията за ревизията. Изслушването му беше втора точка от дневния ред.

Преди дни той направи разкрития относно корупция и изнудване. Говори по отношение на Борисов и намеси името на Петя Аврамова – регионален министър. Направи пикантни коментари по отношение на кюлчетата от спалнята на премиера в оставка.

Взе отношение и за ареста на Стайков.

След изявата на Илчовски последва страхотен скандал. Борисов каза, че е знаел за атаката. От ДПС и БСП отправиха призив към прокуратурата да осъществи проверка на това, което твърди бизнесменът.

Някои видяха поведението на агробизнесменът като странно и счетоха, че би било добре да му се направи един тест за употреба на наркотици.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената