in

Политологът Димитър Аврамов: Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената

„Явно има тенденция кандидатите за политически лидери да се държат като в хаганат”, коментира политологът Димитър Аврамов в студиото на NOVA.

„Говориш как ГЕРБ са централизирали държавата, как Борисов е взимал решенията сам, а изведнъж в собствената си телевизия, игнорирайки големите медии, идваш и казваш: „Това е кабинетът!”. Когато се явяваш на парламентарни избори, се явяваш за това да се конституира парламент, да уважиш вота на хората. Когато имаш 60 депутати, как ще защитаваш работата на министъра по ромските въпроси?

Не можеш да хвърлиш един кабинет и да кажеш: „Тази лоша политическа класа!”. Последователен е в лошото си възпитание, в лошото си отношение към хората. Пожелавам успех на ИТН, но трудно може да има по-лош фалстарт. Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената”, заяви Аврамов.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

218af97b3 asen vasilev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Асен Василев: ”Има такъв народ” имат по-агресивна програма за намаляване на разходите

Асен Василев: ”Има такъв народ” имат по-агресивна програма за намаляване на разходите

42e38fd30 milen velchev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Милен Велчев: Едва ли Трифонов си прави илюзия, че може да получи подкрепа, без да се проведе разговор

Милен Велчев: Едва ли Трифонов си прави илюзия, че може да получи подкрепа, без да се проведе разговор