Home » България » Помните ли я? Виктория от „Хелс китчън“ се раздели с мъжа си

Помните ли я? Виктория от „Хелс китчън“ се раздели с мъжа си

Сподели новината

Финалистката от 4-ия сезон на „Хелс китчън“ Виктория Зайкова е зарязала мъжа, от когото има дете! Това разкри самата червенокоска в „Черешката на тортата“.

„След изявата ми в шоуто ми се случиха само хубави неща – разделих се с половинката ми, от която имам дете. Говорим се, не сме се карали“, каза още Зайкова.

Реклама

Преди седмици пък стана ясно, че готвачката е свалила поне 50 кг от теглото си и е свалила няколко размера.

Иначе шеф Манчев скастри ученици на шеф Ангелов, които превзеха „Черешката“ тази седмица.

На мушката му попадна първият, който се изявяваше в кухнята – Асен.

„Използвай по-малко подправки, и зехтин и най-вече копър“, каза шеф Манчев и дори си позволи на измисли прякор на Асен – Асен Копъра.

„Нямам си гадже, сам съм. Работя като сервитьор“, разкри самият той.

Асен получи 39 точки, като бе ощетен само от Емануел Июджи. Фолкдивата Роксана, Виктория Зайкова и Мариела Чобанова дадоха десетка на своя колега от кухнята на Ада.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар