Home » България » Почина известeн наш сексолог

Почина известeн наш сексолог

Сподели новината

Напусна ни известният пловдивски лекар – сексологът Златко Илиев, предаде ФОКУС.

В последните месеци той се е борил с коварна болест.

Д-р Златко Илиев беше известен с политическите си пристрастия, дългогодишен член на СДС. Един от инициаторите на клуб 10 на СДС, в който членуваха творци от всички гилдии, лекари, свободни хора. Там се рецитираха стихове, говореше се за изкуство, за любов, за мечти, за вдъхновени идеи. Този клуб все още съществува.

Беше и една от емблемите на класическата пловдивска бохема.

„Голяма загуба! Не мога да изброя на колко хора е помагал, колко артисти е приютявал в дома си, колко деен човек в различни сфери беше. Какъв пълноценен, шарен и активен живот живя“, коментира близкият му приятел – актьорът от Драматичен театър – Пловдив Симеон Алексиев.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар