Home » България » Президентът Радев и върховен главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия достоен да получи Грамота за 6ти май.

Президентът Радев и върховен главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия достоен да получи Грамота за 6ти май.

Сподели новината

Президентът Радев и върховен главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия достоен да получи Грамота за 6ти май.

6ти май е Ден на храбростта и празник на българската армия. Един достоен и истински българин заслужава Грамота за този празник,а това е именно Президента и върховен главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия
Румен Георгиев Радев.


И за 6ти май той трябва да получи Грамота.
1.За вашето главнокомандване на всички
военнослужещи в българската армия.
2.За тържествеността при провеждане на
Деня на храбростта и българската армия дължаща се на Вас Президент Радев.
3.За вашата храброст.
4.За вашата Генералска чест.
5.За вашето достойнство и отстояване ценностите – военното дело и издигането на българската армия на ниво отговарящо на европейските и световни стандарти.
6.За вашият патриотизъм и мъжество.
7.За вашата отдаденост към отечеството и Родината България.


8.За вашият идеал за свободна, силна и благоденстваща България.
9.За вашата високоотговорна мисия да бъдете главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия.
10.За вашият авторитет.
11.Респект към Вас Президент Румен Радев, респект пред личността Ви.

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената