Home » България » Президентът Румен Радев при протестиращите на протеста пред Народното събрание – 15.04.2021 год.

Президентът Румен Радев при протестиращите на протеста пред Народното събрание – 15.04.2021 год.

Сподели новината

На 15.04.2021год пред Народното събрание се бяха събрали протестиращи. Те скандираха Къдравата Сю, имаше Дани Ръбъл, а сега Дани тъпото ли ще има?


Къдравата Сю вън. Дани вън, Дани вън, Дани вън.
Приятели току що получихме информация, че вътре заседаващите им е давана 20 минутна почивка. Хайде да видиме сега тези, които се обявяваха до вчера партии от протеста дали някои от тях ще излезне в тази 20 минутна почивка при нас тук на площада?


Елате при нас, Елате при нас, Елате при нас.
Призоваваме депутатите от така представящите се парламентарно представени партии от протеста да дойдат при нас в 20 минутната си почивка.
Елате да си разделиме почивката. Защото за нас нямаше почивка. Така, че ние в момента не почиваме. Елате вие да почивате тук ако го считате за почивка.
И понеже в момента излизат и посланици, голям резил, голям резил.
Борисов затвор. Борисов позор, Борисов позор, Бойко криминал стига си ни крал.
Бойко криминал стига си ни крал. Бойко криминал стига си ни крал.


А така ли се грижите за дипломатическия корпус в страната? Това ли са грижите на администрацията на тази уродлива изпълнителна власт. Посланиците да бъдат оставяни да се оправят сами който както може. Нсо пие кока кола и пуши цигара и си хвърлят фаса на земята. А така не изпускайте фаса господин от НСО.
ПРИ излизането на Президента на Република България Румен Радев протестиращите викаха Радев, Радев, Радев, Радев, Радев, Радев, Радев, Радев. Служебен кабинет, служебен кабинет,служебен кабинет.


Единствен Президентът на Република България Румен Радев бе при протестиращите и обърна внимание на тях,защото за Румен Радев са важни хората.
Бойко, криминал, който се криеш по пловдивските села дори днес. Никога няма да можеш да ходиш по българските улици така както и държавният глава ходи пеша спокойно.
Никога няма да можеш след всичко, което извърши.
Твоите престъпления трябва да бъдат наказани и ние ще призоваваме за съд и затвор.
Достоен Президент, Достоен Президент, Достоен Президент,Достоен Президент,Достоен Президент.

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената